Bekijk hier de webinar 'Programmeren' met Felienne terug
Bekijk hier de webinar 'Bewust Gamen' met Koen terug


Schrijf je in voor Online Masters Class


Online Masters biedt al jaren actuele en interactieve lessen voor PO, VO en VSO. Deze lessen gaan in op de kansen van digitale technologie en creëren een gesprek over de digitale uitdagingen. Speciaal voor leraren introduceren we de ‘Online Masters Class’. Hierin bieden we gratis webinars waarin een van onze Online Masters je meeneemt in een specifiek thema. Je kunt je nu inschrijven voor deze gratis webinars. 

Onze webinars

Online veiligheid door Online Master Sanne Maasakkers

Dinsdag 16 mei – 16:00 – 17:00 uur

Sanne werkt als security specialist bij de Rijksoverheid. Na een aantal jaren als ethisch hacker te hebben gewerkt en te hebben ingebroken bij diverse grote partijen, probeert ze nu met deze ‘hacker mindset’ de digitale dreigingen in kaart te brengen en organisaties tegen deze dreigingen te beschermen. Daarnaast is ze actief in het organiseren van crisisoefeningen en hackdemo’s, leert ze jongeren meer over hacken en coacht ze het eerste Europese hackteam tijdens internationale competities. In deze webinar neemt zij je mee in de wereld van online veiligheid. Je krijgt onder andere kennis over ethisch hacken, waarom er ethische hackers nodig zijn, hoe kinderen kunnen beginnen met ethisch hacken en hoe je deze kinderen kan begeleiden.


Schrijf je in en kom naar onze gratis webinars

Na aanmelding ontvang je uiterlijk een dag voor iedere webinar een e-mail met praktische informatie en een link naar de webinar.
Heb je een inlogcode?
Ja, ik heb een inlogcode
Nee, ik heb geen inlogcode.