Schrijf je in voor Online Masters Class

Online Masters biedt al jaren actuele en interactieve lessen voor PO, VO en VSO. Deze lessen gaan in op de kansen van digitale technologie en creëren een gesprek over de digitale uitdagingen. Speciaal voor leraren introduceren we de ‘Online Masters Class’. Hierin bieden we gratis webinars waarin een van onze Online Masters je meeneemt in een specifiek thema. Je kunt je nu inschrijven voor deze gratis webinars. 

Onze webinars
Programmeren door Online Master Felienne Hermans

Donderdag 9 februari - 16:00 - 17:00 uur

Felienne is hoogleraar vakdidactiek informatica bij de VU, winnares van de Nederlandse Prijs voor ICT-onderzoek. In deze webinar neemt zij je mee in de wereld van programmeren. Je krijgt onder andere kennis over de verschillende programmeertalen (Hedy, Python en Scratch), hoe je programmeren kan verwerken in je bestaande lesaanbod en wat dit oplevert. Met deze kennis kun je les Programmeren geven in jouw klas.

Online veiligheid door Online Master Sanne Maasakkers

Dinsdag 16 mei – 19:30 – 20:30 uur

Sanne werkt als security specialist bij de Rijksoverheid. Na een aantal jaren als ethisch hacker te hebben gewerkt en te hebben ingebroken bij diverse grote partijen, probeert ze nu met deze ‘hacker mindset’ de digitale dreigingen in kaart te brengen en organisaties tegen deze dreigingen te beschermen. Daarnaast is ze actief in het organiseren van crisisoefeningen en hackdemo’s, leert ze jongeren meer over hacken en coacht ze het eerste Europese hackteam tijdens internationale competities. In deze webinar neemt zij je mee in de wereld van online veiligheid. Je krijgt onder andere kennis over ethisch hacken, waarom er ethische hackers nodig zijn, hoe kinderen kunnen beginnen met ethisch hacken en hoe je deze kinderen kan begeleiden.


Schrijf je in en kom naar onze gratis webinars

Na aanmelding ontvang je uiterlijk een dag voor iedere webinar een e-mail met praktische informatie en een link naar de webinar.

Bekijk de webinar 'Bewust Gamen' terugHeb je een inlogcode?
Ja, ik heb een inlogcode
Nee, ik heb geen inlogcode.