Schrijf je in voor Online Master Class


Bekijk hier de webinar 'Nepnieuws' met Ilse terug

Speciaal voor onderwijsprofessionals bieden we de Online Master Class. Gratis webinars waarin een van onze Online Masters je meeneemt in een specifiek thema. Binnen 1 uur word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, bieden we handvatten hoe hiermee om te gaan in de klas en leggen we uit hoe je het lesprogramma hiervoor kunt inzetten.

De aankomende webinar

Online Flirten (sexting) door Manouk Vermeulen en Vesper Visser van Rutgers

Dinsdag 28 november – 16:00 – 17:00 uur

Online flirten (sexting), je hoort er veel over. Vooral als het misgaat. Op school zal dit vast onderwerp van gesprek zijn. Zeker omdat leerlingen ook voor schoolzaken met elkaar op de socials zitten. Online flirten hoort bij normale ontwikkeling. Hoe bespreek je dit onderwerp in de klas? Wanneer spreek je over online flirten? Wat is normaal? En hoe maak je ervaringen bespreekbaar die niet zo leuk zijn?

In deze webinar nemen Manouk Vermeulen en Vesper Visser van Rutgers – het expertisecentrum over seksualiteit - je mee in de wereld van online flirten.


Schrijf je in en kom naar de gratis webinar

Na aanmelding ontvang je uiterlijk een dag voor iedere webinar een e-mail met praktische informatie en een link naar de webinar.

Bekijk hier de webinar 'Online Veiligheid' met Sanne terug
Bekijk hier de webinar 'Programmeren' met Felienne terug
Bekijk hier de webinar 'Bewust Gamen' met Koen terug


Heb je een inlogcode?
Ja, ik heb een inlogcode
Nee, ik heb geen inlogcode.