Jaarlijks krijgen 86.000 kinderen ermee te maken: ouders die uit elkaar gaan. Eén op de vijf leerlingen heeft een scheiding meegemaakt of zit er middenin. Hun wereld staat op z’n kop. Bij wie gaan ze straks wonen? Moeten ze verhuizen en hoe vertellen ze het aan vrienden op school?

Veel kinderen vinden het moeilijk om over deze ingrijpende gebeurtenis te praten, omdat ze er emotioneel van worden, zich ervoor schamen of loyaal zijn aan hun ouders. Los het op – Een openhartig spel kan hierbij helpen.

Los het op is een bijzonder spel dat gaat over gevoelens, emoties en praktische problemen waar een kind mee te maken kan krijgen bij een scheiding. Het spel is ontwikkeld om klassikaal te spelen en geschikt voor groep 6, 7 en 8. Onderdelen: 6 speelbordjes met 36 fiches, 6 dobbelstenen, 72 kaarten met vragen en een handleiding.

Los het op – Een openhartig spel is een uitgave van ARComm Uitgevers en is tot stand gekomen in samenwerking met het programma Scheiden zonder Schade van de ministeries Justitie en Veiligheid en Volksgezondheid, Welzijn en Sport in partnerschap met de VNG.

Naast het spel is voor scholen het boek Scheid! Alles wat je moet weten als je ouders uit elkaar gaan van dezelfde makers te bestellen voor een speciale actieprijs. Deze scholeneditie past in elke schoolbibliotheek. In het boek delen 25 jongeren en 25 experts ervaringen en tips.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief handling- en verzendkosten.
Bestelde producten worden naar verwachting vanaf begin december uitgeleverd.

Bent u een Gemeente? En wilt u materiaal bestellen voor meerdere scholen? Naar verschillende bezorgadressen, maar met 1 factuuradres? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@onderwijsinformatie.nl

Los het op - Een openhartig spel
Over gevoelens, emoties en praktische problemen waar je mee te maken kunt krijgen bij een scheiding

stuk(s) à
€ 22,95
=
Combinatie-pakket
Los het op - Een openhartig spel
Scheid! Alles wat je moet weten als je ouders uit elkaar gaan

stuk(s) à
€ 31,50
=
Scheid! Alles wat je moet weten als je ouders uit elkaar gaan
Speciale scholeneditie van € 19,99 voor € 9,99

stuk(s) à
€ 9,99
=

Subtotaal =
Verzendkosten =
Administratiekosten =
Verzendkosten =
Totaal inclusief btw =