Meld je nu aan voor het lesprogramma ‘Wat doe je wel/niet als je dit ziet’ en bestel daarnaast de minimagazines met meer informatie over de vervolgopleiding bij de politie.

Met het (gratis) online lesprogramma ‘Wat doe je wel/niet als je dit ziet’ maken vmbo bovenbouw en mbo leerlingen kennis met de politie. Ze ontdekken wat politiewerk écht inhoudt. Wat vraagt het van je? Wat doet het met je? Zo krijgen ze een completer beeld van het werk en de opleiding.

‘Wat doe je wel/niet als je dit ziet’ kun je inzetten binnen de LOB-uren of binnen de vakken burgerschap en maatschappijleer. Meld je aan en ontvang per e-mail direct de inloggegevens naar het online lesprogramma. Je kunt daarnaast ook minimagazines bestellen en uitdelen aan de leerlingen die geïnteresseerd zijn in een vervolgopleiding bij de politie.
Let op: Helaas zijn we op dit moment volledig door onze voorraad minimagazines heen. Je kan deze nog wel bestellen, maar hierdoor kunnen wij niet direct uitleveren. De minimagazines worden naar verwachting binnen 6 weken afgeleverd op het door jou opgegeven afleveradres.

Ja, ik heb een bestelcode
Nee, ik heb geen bestelcode